Nu situ de ce te-ai intors dupa un card, in ziua de azi poti sa platesti prin NFC cu telefonul prin aplicatia bancii sau alte aplicatii. Poti sa traiesti bine mersi fara cardul in format fizic. Ai crede ca nu ajungi la facultate fara sa stii detalii din astea de baza dar here we are...
Poate ar trebui totusi sa suni la banca sa il blochezi daca nu l-ai gasit. daca vrei sa mai gasesti bani pe el..mai ales daca e furat.
Revenind la problema cu biletul, CFR returneaza banii daca te duci la ghiseu inainte de data si ora la care trenul era programat sa plece. In cazul descris de tine nu mai primesti nimic.
Tocmai de asta am si amânat plecarea, pentru că trenul meu a fost la ora 5:40, atunci când am sunat la banca nu mi-a răspuns nimeni și am zis, totuși, sa vad daca îl pot găsi pe undeva prin cămin. Nu am găsit cardul și am mers la banca sa solicit sa îl blocheze.
Știu, am fost azi la poliție sa declar că l-am pierdut și mi-au spus că pot merge la Direcția de Evidență a Persoanelor din localitatea in care am domiciliul și să completez o cerere pentru a-mi elibera altul. Sper că o să fie bine, sinceră să fiu, nu am pățit niciodată așa ceva, chiar m-am speriat și m-am gândit, până în ultimul moment, că îl găsesc aruncat prin fundul rucsacului sau printr-un sertar din birou.
Lia888 întreabă: