anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
Doresc să intru la o facultate de drept (buget/de stat), însă nu știu în ce ar consta procedura de admitere. Am intrat pe diferitele site-uri oficiale ale respectivelor facultăți dar mai mult decât trebuie să plătesc la cele private nu aflu. M-ar putea ajuta cineva în legătură cu sfaturi/pașii pe care trebuie să îi urmez?

Răspuns Câştigător
| Frank51 a răspuns:

La mine a fost admitere pe bază de dosar și test de limba engleză. Înscrierea a costat 200 de lei, am intrat la buget în faza a3a, n-am plătit nimic altceva. Sfatul meu este să nu fi atât de paranoic/ă, citești cu atenție informațiile de pe site și apoi mergi fizic să faci înscrierea, e floare la nas.

| Katherine99 a răspuns (pentru Frank51):

Îmi poți spune, te rog mult, la ce facultate ai intrat?

| Frank51 a răspuns (pentru Katherine99):

Inginerie electrică și calculatoare în limba engleză. La fiecare facultate va fi altcumva admiterea, scrie pe site și poți să suni la secretariat dacă nu înțelegi de acolo.

Răspuns Apreciat de Editori
| Hope1992 a răspuns:

Depinde de facultate, fiecare are propriile proceduri pentru admitere. Site-urile aferente facultatii ar trebui sa iti ofere suficiente informatii, daca nu poti cauta numarul de la secretariat si intrebi acolo, ei sunt in cea mai mare masura sa te ajute cu informatiile corecte.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Depinde de facultate. Exploreaza mai cu atentie site-ul facultatii si vei vedea ca exista acolo toate detalatiunile pe care le doresti. Stima!