Trbuie sa mergi cu parinti la director, sa fc o cerere. dar va trebui sa dai o treapta(examen) la latina! nu e greu tare.mai ales in a 9.succes. a. app incearca la sfarsitul semestrului!
Sa stii ca nu e chiar asa usor. Ar trebui sa stii sa scrii foarte bine in limba romana. E o conditie esentiala pentru profilul "filologie".
Iar daca tu inca nu stii ca "dragii mei" se scrie cu doi i, o sa fie cam problematic.
In acest articol scrie ca in clasa a -IX-a se fac transferuri de la un profil la altul doar la sfarsitul anului.Intreaba totusi si la secretariatul scolii sa fii sigura. http://www.monitorulexpres.ro/? mod=monitorulexpres&a=citeste&p=Invatamint&s_id=32275
Ia-ti parintii de mana si du-te la domnul director si spune-i de dorinta ta. Iti va spune el ce trebuie sa faci. E posibil sa dai un fel de treapta, dar ma cam indoesc.
Ardnaxur1961. sa stii ca romana nu va fi o problema ...mai ales ce studiem noi literatura. mai ales ca mie imi place ff mult si anul acesta am fost si la olimpiada unde am obtinut un punctaj mare. si imi cer scuze pentru greseala mea ...probabil ca ora e de vina oricum va multumesc pentru raspunsuri
Raluca0206 întreabă: