| Riot a întrebat:

Buna dragi utilizatori TPU si un salut special expertilor TPU care si-au petrecut 40 % din viata, in ultimul an raspunzand la toate intrebarile si au ajutat la cresterea traficului pe acest forum.
Am observat ca exista o sumedenie de intrebari care starnesc amuzamentul multor dintre utilizatori prin urmare am dori sa recomandam Ralucai (posesoarea acestui forum) sa treaca o noua rubrica de intrebari : " stupide/amuzament" si sa fie trecuta in capul listei.(nu la sfarsit)
Putin amuzament nu strica, mai ales ca exista o sumedenie de utilizatori TPU care sunt apti pentru asa ceva.
Pentru cei care doresc acest lucru sa trimita un mesaj scris Ralucai la rubrica contact, mesajul sa fie cat mai scurt daca doriti sa fie citit pana la sfarsit.

8 răspunsuri:
Raul9004
| Raul9004 a răspuns:

Ştii, trivia/amuzante nu e cam acelaşi lucru cu ce doreşti tu?

| rolfenstein a răspuns:

E o idee destul de buna! sa facem o petitie! semnez!big grin

| AvalohAlyn a răspuns:

Nu vreau sa te intristez, dar exista o categorie pentru exact asa ceva care se numeste trivia/amuzante.Eu zic sa se mai infiinteze si o categorie pentru sport, fiindca nu este iar categoriile cauze nobile, voluntariat/ecologie sa ramane pentru ca desi sunt mai putine postari/intrebari, initiativa, ideea, o anumita intrebare etc. este foarte ingenioasa si buna in a ajuta oamenii, pentru suflet si pentru ajutor urgent.Numai bine, sanatate.

| Riot explică:

Ma bucur ca unii dintre voi aveti un spirit critic foarte dezvoltat, aveti cate un "inteligent din partea mea"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu as zice sa se infinteze o noua categorie " Fa-mi temele!" ca tot mai multi au tampit TPU cu intrebari din astea! (IRONIC)
(la categoria asta nu as raspunde niciodata, ii ajuti si apoi la scoala iau un 3 de toata frumusetea ca nu se descurca la tabla sau in lucrari, apoi se plang pe TPU ca se arunca de la etajul 4 ca au luat nota 3).

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

OK. N-ar fi rau sa existe categoria "stupide". Problema e ca niciunul dintre cei care pun intrebari stupide n-ar recunoaste-o nici in ruptul capului, deci, n-ar posta nimeni acolo.
Daca s-ar infiinta o asemenea rubrica, ar trebui sa se infiinteze si un buton care sa permita trimiterea intrebarilor idioate la categoria cu pricina. Ceva asemanator cu butoanele de raportare.

Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Tin sa te anunt ca ultima zi de lucru a Ralucai, ca administrator TPU, a fost in data de 15 octombrie a. c., in prezent administrator este Stela. De altfel exista rubrica Trivia/Amuzante, astfel ca bati la porti deschise. Numai bine!

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

La trivia/amuzante sunt destule întrebări care stârnesc râsul.Nu ştiu cine ar avea nevoie de stupide.

pa, pa.