Viata trebuie sa mearga mai departe, indiferent daca este cu sau fara bac. Este adevarat ca ai dat gres la primul tau examen "intelectual", dar exista pe lumea aceasta multi oameni fericiti si impliniti, fara prea multe diplome. Daca totusi, acest insucces te-a marcat, asa cum este si normal, atunci trezeste-te si ia-l in toamna. Depinde numai de tine!
Bacu e o inutilitate nu are rost sa te amagesti pentru asa ceva si nu inseamna ca esti incompetenta daca nu-l ai dar asa se vor invata minte cei care il cer pentru a munci sa o lase mai moale cu pretentiile lor. Lumea e rea, poti avea un animal de companie care te va iubi asa cum il ingrijesti, in tara studiile tot in amagire te baga, la straini si fara studii ajungi boier testat si verificat
Buna draga, cei mai faci?
Iti spun eu sa nu te-ataci,
Bac-ul iti da doua sanse,
Chiar si Gioconda a avut nevoie de doua planse,
O sa-nveti si o sa-l treci,
Altfel la facultate nu mai pleci,
Viata-ntotdeauna are rost,
Chiar daca acuma te simti cam prost,
Acuma este sansa sa dovedesti,
Ca orice poti face, cand chiar iti doresti,
Bac-ul tot trebuie dat,
Viata nu se termina cu un examen picat,
Nu este loc de renuntat,
Fiecare om cade, cand este stresat.
Acuma ca ai timp destul de invatat,
Nu este timpul de culcat,
Mana pe carte si spor la repetat,
Daca vrei ca pe 5 septembrie sa vezi bac-ul luat.
Daca tu esti proasta nu inseamna ca toti suntem la fel.
La Politehnica ( Automatica si calculatoare ) la admiterea din 2005 ultima medie a fost 9.35, bine ca am luat la admitere note mari, altfel doar cu bacul ala nu intram la fara taxa.
Pune mana si invata copil mic
Nu prea ai timp, dar o idee ar fi sa vizitezi
Spre ex. sa faci un road trip in Ardeal, asa inveti mult mai bine geografia din zona respectiva. Sau cateva drumetii pe munte, etc.
"dar cartile ma adorm", din pacate si astea sunt importante, cand e vorba de toceala trebuie sa citesti mult, gen 2 ore fara pauza ( sau doar 10 min pauza ). La romana spre ex. citeam si 7-8 ore, cat am urat materia aia
Salut,vreau sa-ti zic de la inceput ca mi-am permis sa-ti citesc oracolul.Hmm acuma nu stiu ce sa zic,ai raspuns la toate intrebarile, deci ai avut timp liber, nu era mai bine sa mai inveti? Si in plus ziceai ca profesorii tai sunt bine pregatiti deci puteai sa acumulezi, dar tot asa ziceai ca sunt si putin prea severi, asta sa fie motivul pentru care ai picat.Bacul nu este o "inutilitate", desi poti sa faci bani muncind in vest n-o sa ai niciodata prestanta pe care ti-o da o scoala inalta.Asta o zic din proprie initiativa, lucrez cu persoane care au facultate si desi sunt mai slabi decat mine eu nu ma pot compara cu ei la nici un aspect al cotidianului, bani, vacante, etc.
Deci mai gandeste-te si continua scoala.
Ce daca ai picat bacul mai incearca, nu te lasa asta este sfatul meu sper sa il urmezi. Mult succes