| Anq209 a întrebat:

Buna dragilor. Aş vrea un plan de recapitulare[Determinarea lungimilor-capitolul I -clasa a-VI a/lecţi -Clasificarea şi ordonarea; Compararea şi măsurarea mărimilor fizice; Erori de determinare, Instrumente de măsură, Valoarea mediei] Şi definiţii pentru: fenomen, eroare, clasificare, ordonare, comparare, medie aritmetică. Vă rog, nu vă cer să-mi faceţi tema, dar îmi trebuie neapărat. Vă rog! Fundă...La revedere

10 răspunsuri:
| iEmonel a răspuns:

Pai recapituleaza ce ai scris ca vrei sa recapitulezi.
Doh, inteligenta fuge dupa tine, da' tu esti mai rapida decat ea.

| Anq209 explică (pentru iEmonel):

Chiar daca ma considerati asa proasta, imi pot da seama ca nu merita sa-mi bat capul cu voi.Mai bine ma iau la cearta cu catari.La revedere. Pupici...(Cel mai destept cedeaza)

| iEmonel a răspuns (pentru Anq209):

De fapt nu cel mai destept cedeaza. Cedeaza cel mai prost ca nu stie ce sa mai zica.
Pupici si tie daca nu ai facut prostioare cu gurita.

Nu te mai obosi sa raspunzi, ca te ignor

Nu obosesc daca scriu ceva.laughing

Deci...PLAN DE RECAPITULARE-un mod mai usor de-a invata.Aaa si pentru. ca mi-am uitat caietul la o colega nu pot invata.Multumit?

Ai zis ca ma ignori si tot ma bagi in seama. Stiam eu ca ma iubesti.batting eyelashes
Ai auzit de Google? Are raspuns aproape la orice vrei.

Sti ceva, eu sunt proasta.Cata minte pot avea sa ma iau de unu' ca tine care nu si-a luat toate pastilele.Mai bine pe Google, Pe TPU gasesti doar raspunsuri proaste si tembeli.(Daca te simnti, Ok)Ne vedemcand o sa iesi din spital)

Acum doua zile am iesit din spital. laughing
Nu imi mai dai pupici? puppy dog eyes

| Anq209 explică (pentru Anq209):

Vedem cand*