| Luy98 a întrebat:

Dupa cate am inteles daca la liceu urmezi anumite profile(mate-info, stiintele naturii etc.) in clasa a XII-a ti se dau anumite diplome. Care sunt si ce poti face mai departe cu ele? Te ajuta cu ceva la intrarea in facultate?

3 răspunsuri:
| dianna92 a răspuns:

Eu am terminat a 12a si habar nu am despre ce diplome vorbesti. Adica pe langa cea de bac, primesti diploma de absolvire a liceului si acolo scrie profilul la care ai fost. Cu ea nu faci mare lucru, o depui in dosar ca sa te inscrii la facultate dar nu influenteaza cu nimic admiterea, doar trebuie sa o ai. Conteaza notele de la bac, avand in vedere ca nici notele din anii de liceu nu mai conteaza acum.

| WoaDmulL a răspuns:

Nu te ajuta cu absolut nimic, tot ce conteaza este nota la bac si facultatea la care intri.
"Diplomele" de la liceu nu ti le cere nimeni=0, nu ai nevoie de ele pentru a te angaja sau intra la o facultate, te ajuta doar pentru a-ti rasplatii meritele.

O seara cat mai placuta!

| Vali2012 a răspuns:

Nu primesti nicio diploma speciala. Probabil ai auzit cate ceva de la cei care isi dau atestatele de engleza/germana gen Cambridge sau de informatica ECDL. Aceste atestate te ajuta la bac, adica ti se recunosc si nu mai dai acele probe orale(competente).