Buna.si eu sunt din buzau da invat in arte.s`a pus de mult problema asta si pe langa faptul ca trebuie sa vina parintele la scoala sa semneze ca este de acord mai trebuie sa dea si 1 milion(100 lei) asta e cea mai mare prostie.si cica daca parintii nu sunt de acord cu catalogul online trebuie sa vina in fiecare luna la scoala asta cu catalogu e prin toata tara nu numai la noi in buzau
Dar cine a zis draga Cosmin ca mi-e lene sa invat( si vezi ca nu-mi place nici chestia cu semi-analfabeti! )? Te pomenesti ca tu oi fi toba de carte!
Da asa este, valThina, dar la Eminescu se va pune in practica in curand.
Si pentru cei care au chef de misto pot sa nu mai lase comentarii nesimtite si sa treaca pur si simplu mai departe ca nimeni nu s-a nascut destept ca ei
Bineinteles ca ti se pare o prostie! Cand lenea de a invata este mare, normal. Mi se pare o idee extrem de buna; poate asa afla si parintii ce odrasle de copiii au. Mai poti spune ceva cand 47% dintre adolescenti sunt semi-analfabeti?
Sincer si mie mi se pare o tampenieDar intr-un fel e bine pentru ca poti verifica oricand ce note ai si in plus, fiecare va avea o parola pentru a putea intra.ca doar nu o sa lase pe oricine sa se uite
La Eminescu este deja dar numai pentru o singura clasa din cate am vazut:)
http://www.eminescubuzau.ro/wp/elevi/catalog/