| RamoM a întrebat:

Buna, este cineva care face sau a facut facultatea in domeniul peisagistica sau design (interior) sau cum se numeste? Daca ma puteti ajuta cu cateva detalii in mare, cum este? Daca este greu, in ce consta? Tin sa mentionez ca am 25 de ani si nu am avut posibilitatea de a continua la o facultate si as vrea sa ma inscriu acum daca nu e prea tarziu intr-unul din domeniile mentionate mai sus. Ce imi puteti recomanda? Multumesc

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu cred ca vei gasi aici absolventi ale acestor facultati. Cauta grupuri de an pe Facebook. Toate facultatile au acum grupuri pe Facebook si fiecare an/specializare are un grup separat.
Nu este prea tarziu la 25 ani. Cum sa fie tarziu? E bine ai scoala mai ales daca sunt studii superioare.

| RamoM explică (pentru anonim_4396):

Multumesc ☺️

| Marta123gh5 a răspuns:

Eu am terminat liceul cu aproape 2 ani in urma, am 20 de ani și încă nu am dat la nici o facultate nici eu. Mi-as dori și eu sa studiez anul ăsta Designul Interior.
Observ ca ai lăsat întrebarea anul trecut, 17 Aprilie 2020. Ce ai făcut între timp, te-ai mai înscris la facultate? Ai început sa studiezi Designul Interior? Am multe întrebări și poate m-ai putea ajutahappy