| ioana1605sandra a întrebat:

Buna! Este o idee buna sa fac facultatea de psihologie și cea de istorie în paralel? Psihologia este prima mea alegere, vreau neapărat să urmez o cariera in psihologie terapeutica, dar ador istoria atât de mult. Nu știu dacă este o idee buna sa dau și la istorie, pentru că am auzit că ambele sunt destul de grele și nu știu dacă aș putea să îmi gestionez timpul cât sa excelez la ambele in același timp.
Ce părere aveți?
Vă mulțumesc anticipat de răspunsuri!

5 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Parerea mea este ca nu le poti face simultan pe ambele.
De altfel istorie poti citi cat vrei, este material foarte mult, nu este necesar sa faci o facultate pentru asta.

| Violleta2022 a răspuns:

Nu este posibil asa ceva, ca nu ai timp sa mergi la amandoua facultatile, nici sa inveti atata materie si nici sa sustii examenle in acelasi timp, ca nu te poti teleporta
oricum nu afce sens sa faci 2 faculta diferite fiindca esti nehotarat ce s afaci.
Maturizeaza-te ca s aintelegi ce este importanta in viata si sa poti alege cu intelepciune 1 singura profesie pe care o vei practica urmatorii 40 de ani.
Inca ceva: nici o facultate NU vine cu loc de munca asigurat, fiind doar problema ta sa-ti cauti loc de munca, dupa terminaraea facultatii.

| johnnny123 a răspuns:

Nu ar fi mai bine să dai deocamdată la psihologie, să vezi un an-doi cât de solicitantă este și în funcție de asta să o începi
(sau nu) și pe cealaltă?

În plus, nu te oprește nimeni să citești câtă istorie vrei între timp.

| ioana1605sandra explică (pentru johnnny123):

Am uitat sa precizez că dacă ar fi sa aleg sa dau la ambele, la istorie as da la fara frecventa

| ReddY25 a răspuns:

Fa-le pe rand