Nici eu nu m-am dus la festivitate din exact aceleași motive.
Oricum in general iti da o diploma mai mult de forma, diploma oficiala eu am primit-o o data cu diploma de bac.
O poți lua de la secretariat după
Nu e obligatoriu sa mergi la festivitate dar e un moment unic pe care e pacat sa-l ratezi.
Din propria experienta: Tinand cont ca atunci eram inca naiv am mers la toate festivitatiile scolare din clasa 12-a, ca dirigul ma ameninta cu scaderea notei la purtare.
Acuma in schimb fiind mai intelept iti spun ca: NU ESTE OBLIGATORIU. Diploma si celelalte acte o iei de la secretariat cand vrei tu.
Eu am regretat/ regret si acum, ca m-am lasat pacalit.
Festivitatea se face dupa ce sunt incheiate toate mediile si toata situatia. Deci normal ca nu este obligatoriu.
Diploma o poti ridica in alta zi, de la secretariat.Tu ai motivele tale sa nu mergi si nu este obligatoriu sa mergi. Este posibil, totusi, ca peste niste ani, dupa ce au trecut peste tine necazuri si bucurii (sper sa fie numai bucurii), sa iti para rau ca nu ai fost la evenimentul cel mai frumos, care rasplateste eforturile tale de a urma acel liceu. Din toata clasa, chiar nu este nici macar o colega alaturi de tine? Si chiar si asa, evenimentul nu este numai al lor ci si al tau. De ce sa te automarginalizezi? Chiar nu ai avut si momente frumoase in cei 4 ani de liceu?
Nu trebuie sa te duci. Te sfatuiesc sa sarbatoresti singura sau cu prietenul tau in ziua respectiva. Bafta!
Buna
Nu este obligatoriu sa mergi, diploma de 12 clase o poti lua de la secretariat, dar nu mai stiu daca inainte sa dai bacul sau dupa. Dar te poti duce cred ca dupa vreo 2 saptamani dupa terminarea clasei a 12-a.
Mergi frate, chiar daca sunt asa cum sunt ei, du-te, sa ii vezi pentru ultima oara. Asa cum sunt, ai facut liceul cu ei. O sa iti para rau dupa, crede-ma.
AcaDea19A1 întreabă: