Nosql
Si pana la urma care e nevoia ta?
Am nevoie de cineva care stie baze de date nosql pentru o aplicatie
Vrei sa angajezi, vrei sa pui intrebari? Esti exagerat de zgarcic cu detalii. Greu sa te ajute careva.
Am nevoie de o sugestie si detaliile le discut in privat
Sugestie?
Mongodb
De aplicatii cu baze de date nosql
Mongodb... RILI, o baza de date mai IMBECILA nu ai?!?
unde mai pui ca iti trebuiesc cel putin 3 servere in sync, ca sa fii sigur ca nu ramai fara date... doar d'aia
nosql suna serios a tema pentru acasa, dpdv practic, NUMAI mysql e pe tava, restul, nu le inveti decat daca a job asigurat in domeniul ala, sau KRETINII care au facut un anumit pachet, s-au decis ca daca tot sunt open-source, atunci MERITA sa se rahateasca pe tine si sa foloseasca IMBECILITATI de gen mongodb... cum ar fi graylog, de care ajungi sa ai nevoie reala daca esti firma de devel destul de mare
Rili.
Sunt o groaza de scenarii cand mongo bate la fundul gol mysql si ii arata si degetul.
Incearca tu sa tii in mysql 100G de text si sa ai si performante. Eu țin. Si fluiera mongo.
Incearca sa configurezi un RAHAT DE MONGO
de cate ori ai avut piedere de baze de date... DE CATE ORI AI RECUPERAT-O FARA SA AI 3x REPLICARE?!?
cum zici tu...
Da, de fapt tu ai dreptate, eu am instalat odata un mongodb si trebuia sa pun 3 db in sync, pe 3 servere si am studiat problema 2 zile ca la sfarsit sa ma duc la unul cu experienta care mi-a dat o solutie care nu era pe net, iar apoi mi-a explicat ca daca nu sunt 3 si se pierd datele, adio si n-am cuvinte!
de atunci ii port sambetele la TAMPENIA aia de baze de date
deci, o las balta, nu are decat sa zica ce "buna e" (la suflet probabil)
Ehh, daca tu nu ai reusit sa configurezi un server de mongo nu inseamna ca tehnologia in sine nu e buna. Dar in fine, nu despre asta era vorba.
BraiRotSkibidi întreabă: