Pai la filologie faci doar 1 ora de biologie, si aia vai de capu' ei.
Nu stiu ce sa zic ai timp sa te gandesti ce vrei, cu adevarat, sa devi. Daca chiar iti place medicina, du-te la mate-info sau stiinte ale naturii.Chiar daca vei da la filologie, vei putea da la medicina... dar va trebui sa faci pregatiri in clasele 11, 12.
Succes.
Eu iti recomand bio-chimie sau stintele naturii. O sa fii mai pregatita...
Si eu tot clasa a 8-a sunt si am ales profilu` mate- info desi la mate ma descurc mai prost decat la romana [la rom ma descurc foarte bine momentan]...
Acum e decizia ta, depinde si ce materii iti plac si la care te descurci!
Mi-ar place sa mai vorbim sa stiu ce ai ales pana la urma, daca vrei trimite-mi un msg cu ID. ul tau!
Pwp
Sincer, poti merge si la filologie, pentru ca oricum la facultate vei face iar din nou`. La fel a patit si sora mea. A terminat istorie-stiinte sociale (filologie) iar acum e la facultatea de economie contabilitate si turism, iar ea la liceu nu facea aproape deloc matematica.deci intelegi tu ce vreau sa zic` Dar cred ca mai bine ar fi sa mergi la biologie-chimie (stiinte ale naturii) dat faptul ca vrei sa mergi la medicina.probabil te va ajuta mai mult, pentru ca vei invata de acum.nu doar la facultate.Succes la examene`:*
Pai daca te duci la filologie vei face doar 1 ora de biologie pe saptamana iar din clasa a 11 a nu vei mai face deloc si sincer nu are nici o legatura. daca vrei sa te duci la medicina alege ori mate info ori bio chimie. acum depinde si ce materii iti plac dar asta este recomandat pentru medicina
Poi cel mai bine ar fi sa te duci la un profil de stiinte ale naturii
Dar de exemplu eu sunt la mate info si invat foarte mult la bio, depinde si de ce profi o sa ai
mna
la filologie nu prea se face bio, adica o ora pe saptamana
la stiinte si mate info sunt de la 2 in sus...
Si eu cred ca e mai bine sa dai la un profil de stiinte ale naturii sau mate info, o sa fii mai bine pregatita dupa mine na
mna nu stiu asta e parerea mea>>
Bafta in continuare
Eu sunt la profiulul biologie chimie deoarece si eu vreau la medicina
e un profil usor, o sa-ti fie mai greu la inceput dar e bine