| infires a întrebat:

Eu de abia astept sa incep noul an scolar (clasa a v-a) si sunt cam curioasa sa stiu ce rechizite imi vor trebui.Si vreau sa stiu cam ce se face la ora de Informatiica.Imi puteti scpune voi?

4 răspunsuri:
| haifisch a răspuns:

La ora de informatica inveti despre calculatoare. Ori despre partile componente (hardware), ori inveti sa lucrezi in unele programe (Microsoft Office de obicei, la generala).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La ora de informatica iti trebuie un caiet de matematica si inveti despre calculatoare, nu e greu deloc.In rest,faci romana,matematica,engleza,franceza,biologie, geografie, istorie etc.

| AlenaVictoriaMaria a răspuns:

1.Multe caiete,multe pixuri,carti daca nu vi le da la scoala,culegeri, bloc A5, ghioizdan,penar,creioane,acuarele,pensule,uniforma(am auzit ca de la anul asta purtam,dar nu cred),creioane colorate, trusa de geometrie, creioane cerate.etc. 2.Noi nu facem informatica decat la liceu, nu cred ca o sa faceti intr-a V-ea.

| Draguta_7954 a răspuns:

Buna. Si eu acum am terminat a-v-a. La informatica noi am avut un caiet special cumparat, care a fost 7 lei, si un caiet simplu de matematica.