| ASDFGHJKLOIUYTREDSDV a întrebat:

Eu de la anul ma voi transfera la alta scoala, si atunci voi fi in cl a 7-a. Dar am o mica problema: eu vreau sa ma mut la un liceu (care are si cl 5 - 8) ca sa imi fie mai usor incepand cu cl a 9-a. Deci, in concluzie, ar cam trebui sa fac acum decizia la ce liceu sa ma duc, ceea ce ar trebui sa fac peste 2 ani... In fine, eu optez pentru pedagogie (pentru a deveni profesoara de limba engleza) sau medicina (inca nu stiu in ce domeniu).
Am de ales intre Liceul Pedagogic si Liceul Petru Rares, un liceu foarte bun (cel mai bun din judet), cu care as putea deveni medic (in urma facultatii).

Am de facut o decizie importanta, care imi va schimba viitorul - aleg si liceul si meseria. M-am consultat cu parintii, si probabil ca voi merge la CNPR (Colegiul National Petru Rares), dar inca nu stiu... Voi ce ma sfatuiti? Adica, in toate criteriile (bani, conditii, etc) emai bine la medicina, dar parca vreau sa imi ascult inima... Voi ce spuneti?

Multumesc mult petru timpul acordat!

1 răspuns:
| alexionut a răspuns:

Nu conteaza unde te duci salariile sunt proaste te sfatuiesc sa te duci la care iti doresti dar sa fie in strainatete ca aici in Romania nu exista niciun viitor