| Florennce a întrebat:

Eu incep clasa a 8a si inca n-am citit Baltagul si Popa Tanda.Doamna ne-a mai dat O scrisoare pierduta, Lacul-M. Eminescu, poezii de Nichita Stanescu, si le-am citit. Chestia e ca noi luni incepem scoala si de marti o sa facem ore. Dar profa de romana e foarte disperata si o sa ne puna sa facem exercitii chiar din a doua zii de scoala, cum a facut mereu, iar la unele materii o sa dam niste teste; doamna mereu cand ne da de citit ne intreaba despre ce am citit si chatterbox. etc. dar, ne streseaza din clasa a 5a in fiecare zii sa invatam pentru examen. Ok, voi invata, dar m-a intreb daca nu cumva ne va da vreun test din ce-am citit, sau ne va asculta la oral?! Ce ziceti, mai am timp sa citesc?

8 răspunsuri:
| Florennce explică:

Eu93 : In primele 2 saptamani noi o sa avem de dat o gramada teste de "recapitulare". chiar daca poate la unele materii nu dam, la romana e clar ca o sa dam, fara nicio discutie laughing

| Florennce explică:

Wow! Si pentru ca am pus un "i" in plus.Sunt proasta! laughing. Nu stiam. Oricum, acestea sunt forme. Conteaza restul din capul tau, nu o greseala de tipar. Dar dupa cum observ in ziua de azi.sunt persoane care nu stiu dupa ce criterii sa se ghideze si sa aprecieze.acestea se numesc persoane inculte.Imi pare rau, ca o astfel de persoana, a comentat la intrebarea mea. happy. Cand o sa fii mai destept/desteapta. poti scrie tu cuvantul "zi " cu un singur de "i" Si apropo, nu cataloga o persoana dupa o simpla intrebare pusa pe net. Greseli face orice om, fie ele mari sau mici. Multumesc happykiss*Peace!

| iulikka a răspuns:

Daca nu ai timp citeste si tu rezumatul la Baltagu.

http://referat.clopotel.ro/Baltagul___rezumat-12626.html

| Roxyy16 a răspuns:

Uite...ca sa citesti mai repede O scrisoare pierduta poti sa o joci cu niste colege de-a tale happy banuiesc ca nu toate au citit piesa. Asa, e mult mai simplu si in plus intelegi mai bine si poate o sa considerati acest lucru distractiv big grin
Have fun!

P.S: Baltagul -citeste doar rezumatul caci e prea lung si numai ai timp sa-l citesti tot.

| Ghost a răspuns:

E fufa doamna invatatoare sau retardata ca va da sa cititi eu i-as spune auzi fa curva ce pi.da mea(cazul tau) de dati sa invatam rahaturi ce nu te folosesc mancami-ai pi.da(cazut tau) de jagardea ordinara

Răspuns utilizator avertizat
| Rux04 a răspuns:

Eu spun ca bine va face ca va streseaza. Avand in vedere ca nu stii sa scrii. ''zii''=zi.

| IAmSoDifferent a răspuns:

Pai cauta si tu undeva rezumatelewinking si citeste le si apoi daca bagi la cap o sa sth happy sau cere'i cuiva care trece a 9a ca sigur are rezumatelebig grin