| ღ♥Biiån©å ♥•ღ a întrebat:

eu invat in Spania, sh am ramas corigenta la Spaniola.Credeti ca daca ma rog la Dumnezeu sh daca voi invata in fiecare zi o sa iau corigenta?:-ss
*_*

Răspuns Câştigător
| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Cu siguranta vei trece pentru ca prof a observat ca nu esti la fel ca ceilalti, adica ei invata limba lor si e mult mai simplu.mai ales daca ai ambitie si te pui pe invatat vei reusi.eu stiu spaniola destul de bine adica stiu sa vb si sa citesc mai greu e la scris :D in cazul in care vrei sa te ajut imi poti da msg pe privat. iti dau si site-ul asta de pe care invat si eu spaniola, eng si germana : www.internetpolyglot.com ai lectii mai bine zis cuvinte pe care le inveti si pentru a te verifica faci jocuri(la fiecare lectie are). sper ca te ajuta si mult succes. pupici :*

9 răspunsuri:
| brunetzika_6738 a răspuns:

Da
spor la invatat:X:X:X

| rosto a răspuns:

Eu zic sa pui in primul rand invatatul si dup-aia rugaciunile. sau daca inveti rugaciunile in spaniola, de ce nu? tongue si depinde si cat inveti in fiecare zi, ca daca inveti un cuvant pe zi, slabe sanse happy

| coolgirld a răspuns:

Da desigur
secretul este sa ai incredere in tine

| Mebutterfly a răspuns:

Sigur ca da happy nu-ti pierde speranta, invata tot mai mult, comunica cu prieteni si sunt sigura ca vei reusii!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aa...bibi trimite-mi si mie pe privat un mesaj 'cum este in spania';-)) as vrea tare mult sa stiu cum este acolo :-x

| NoMusicNoLife a răspuns:

Uite, mie nu mi s-a intamplat niciodata sa raman corigenta la ceva, dar cred ca daca vei inv in fiecare zi tot mai mult o sa-ti ramana in minte si sigur vei lua corigenta!

Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca la Allah sau alti sfintibatting eyelashes.
Daca inveti, o vei lua cu sigurantawinking. Fa ce depinde de tine si lasa restul in "mana destinului".

| ღ♥•º°mariposa°º•♥ღ a răspuns:

Ma bucur ca te-am ajutat ...si merci pentru funda

| Biiencutza_6492 a răspuns:

Desigur