| aliiina16 a întrebat:

Eu m-am hotarat sa dau la facultate la farmacie dar mi s-a spus ca este prea tarziu ca sa invat. Acum m-as orienta spre ASE si nu stiu pe ce domeniu idei va rog!

Răspuns Câştigător
| sunny77 a răspuns:

Buna.Daca iti doresti foarte mult sa faci facultatea de farmacie poti reusi sa inveti, niciodata nu e prea tarziu mai ales daca asta e pasiunea ta.Ar fi pacat sa iti pierzi dorinta doar pentru ca unii considera ca nu poti invata pana atunci.Invata cat poti tu de mult si arata tuturor ca poti orice daca ai ambitie! Mult succes la admitere si sa ne tii la curent cu ce ai facut!

4 răspunsuri:
| ElenaSA a răspuns:

Depinde cum stai cu Chimia, cu Biologia. Daca ai invata mereu si ai performat atunci ai sanse sa te apuci de acum.La ASE sunt multe specializari. Intra pe site si studiaza ce poti face cu fiecare specializare si te hotarasti apoi.

Răspuns utilizator avertizat
| diaac a răspuns:

Sfatul meu este sa nu iti alegi facultatea in functie de cat de tarziu crezi ca este sa intri anul asta. In primul rand, poti invata si sa vezi daca nu cumva totusi te descurci sa intri anul asta, daca nu, dai la anul - oricum costul unei admiteri in plus este mult mai mic fata de costul unui an sau mai mult de facultate la care nu vrei de fapt sa fii. O facultate implica 3-4 ani de studiu plus, probabil, o gramada de timp lucrand in domeniul pe care ti-l alegi. Nu este o decizie de luat la intamplare doar pentru ca n-ai putea anul asta - poti lucra sa castigi experienta, inveti si dai la anul, dar eu totusi cred ca ai putea macar sa incerci anul acesta. Cine stie, poate chiar intri acum!

| aliiina16 explică:

Va multumesc.M-am apucat serios de invatat si fac si meditatii la bio si chimie. Eram indoita pana acum dar sfaturile voastre m-au ajutat. Niciodata nu e prea tarziu pentru ce iti doresti cu adevarat!