Nu vreau sa iti stric inima, dar... Actorie? Trebuie sa iti placa foarte mult, daca esti pregatita sa induri o viata grea, ai tot respectul! Acum, la sectia actorie poti merge dand examen, si cu diploma de bacalaureat. Asadar poti merge, sigur ca da. Citeste blogul lui Tudor Chirila, pentru sfaturi. Sfatul meu este, daca banii nu sunt o problema, sa mergi la un liceu cu trupa de teatru, oriunde in tara asta.
Examenul:
http://www.studentie.ro/......giale-o334
Nu ca nu e problema cu banii, am un trai decent dar cam atat numi pot permite sa merg oriunde.
£€$ Cunosc sentimentul . Lasa, daca vrei, poti. Ai sa poti oricum, daca ai talent, nu conteaza liceul la care mergi.Jean Constantin sau Puiu Calinescu,mai ales Puiu, nu au avut scoala aproape deloc. Facebook este un instrument folositor daca stii sa il folosesti. Intra in contact cu oameni mari,oameni care stiu,cunosc,pot, vor, si te vor ajuta. Mai mergi pe la teatru, mai vorbeste cu actorii dupa spectacol. Curaj, ca nu e greu Mult succes!
Eeh, cum adica nu esti foarte frumoasa? Nu exista asa ceva. Esti cea mai frumoasa! Danny de Vito e pitic, si il iubeste toata lumea.