Da, examenul e mai greu decat simularea. Dar e mai greu pentru toata lumea, nu numai pentru tine.
Lucreaza la mate cate 2-3 ore pe zi in fiecare zi inclusiv in weekend. Te ajuta sa citesti rezolvarile problemelor pe care nu stii sa le faci. Cauta o culegere cu explicatii amanuntite.
Daca te tii de treba, ai sanse mari. Materia nu e atat de multa pe cat pare si putini au un astfel de nivel de efort.
Daca te tii de treaba si daca alegi correct de ai de lucrat, eu zic ca ai 90% sanse.
Crezi ca te ajuta un profesor? Daca nu iti faci temele e strict problema ta. Spui ca iti e frica sa nu intrii la un liceu slab. Dar 8, 08 nu e puțin? Este foarte putin sa stii. Mergi de 2 ani la meditatii si crezi ca iti baga materia cu palnia in cap? Eu merg din octombrie si la romana si la mate. Plus engleza si germana. O sa zici nu am timp dar eu cum am? Marti ajung la 8 acasa, miercuri am cor pana la 4 joi ajung la 5 de la engleza, vineri la 5 de la mate sambata la 1 de la germana si uite ca am fost si la olimpiade si tot am luat note mari in simulari 9 la romana desi nu mi-am invatat doina am stiut-o iar la mate 9, 45 am gresit cu suma laturilor din punctul A. Nu intri acolo intri la urmatorul profil. Iti e greu sa dai diferentiere? Eu vreau la saguna ultima medie 9.5 la mate iar pe tot liceul 9.2