| mitici007 a întrebat:

imi pare rau dar trebuie sa spun ca nu stiu cand se pune virgula si cand nu. Ce lectii trebuie sa invat ca sa stiu cand se pune virgula. poate imi trimiteti cateva link uri cu ce trebuie sa invat.

5 răspunsuri:
| LucianStroe a răspuns:

Trebuie doar ca la scoala sa nu casti gura aiurea si sa fii atent la explicatii. Bineinteles, daca nu chiulesti.

| Miryami21 a răspuns:

Daca inca mai esti la scoala Fii atent la ore. Daca nu ia niste lectii, niste meditatii ceva.Nu vei gasi pe internet ceva sa te invete. Daca vrei iiti dau ema-ilul meu si te voi ajuta eu cat pot. Funda.

| Girl72 a răspuns:

Consider că cel mai bine este să-i spui asta unei profesoare (sau profesor) de limba și literatura română! Te va ajuta cu siguranță. Fundă?

| BiuL a răspuns:

De exemplu la o enumerare : "mere, pere, prune". Sau cand e o pauza in vorbire de exemplu "mie imi place sa ma joc pe calculator, dar imi place si sa ies afara". Sau cand faci o paranteza gen oferi explicatii suplimentare "imi place parfumul acela, de zmeura si menta, chiar daca nu e tare intens". Sper ca ai inteles cat de cat. Se pune virgula si inainte de dar si insa, dupa de asemenea