| andradasim57 a întrebat:

imi poate spune careva ce parere are despre fitmaxx 5 este folositor? Adica poti slabi asa de repede?

Răspuns Câştigător
| AlexCristi97 a răspuns:

Traduc: e escrocherie frate, nu functioneaza aparatele de genul.

Sunt de acord, in general e numai reclama de ele. Doar acum am auzit de apartul asta si dupa cum arata, nici nu pare prea sanatos. Pozitia pare foarte incomoda si in aceeasi masura poti face nista abdomene, flotari si genoflexiuni si ai cel putin acelasi rezultat. Atentie mare sa le faci corect, iti recomand sa te uiti la tutoriale cum se fac pentru ca eu doar acum un an am aflat ca faceam genoflexiunile si flotarile gresit.

Pentru a slabi, 75% e alimentatia si 25 sportul, asa ca degeaba faci sport daca bei suc si mananci paine, paste si fast-food. Uita-te prin raspunsurile mele la intrebarile despre slabit ca am tot explicat care e teoria slabitului.

| andradasim57 explică (pentru AlexCristi97):

Imi poti spune dac e pentru orice varsta?

Imi spui daca e pentru orice varsta?

| AlexCristi97 a răspuns (pentru andradasim57):

Zici de acel aparat sau ce ti-am zis eu?

Pai da fitmaxx 5, daca e pentru orice varsta? sau pana la ce varsta e

E cam pentru orice varsta dar daca tot te gandesti sa il cumperi te spala cam usor pe creier astia cu reclamele...

Bine, pai eu am 14 ani si sunt cam grasuta si nah nu cred ca este pentru varsta asta

Tu fata, nu-i vorba de varsta, e vorba ca arunci cateva sute de lei pe o prostie pe care o folosesti de 2 ori si o lasi. Trebuie sa inveti sa iti dai seama ce e ok si ce e inselatorie!
Uita-te prin ce raspunsuri am mai dat la intrebari legate de slabit si vezi acolo ce ai de facut... lasa aparatele minune.

8 răspunsuri:
| andradasim57 explică:

Nu am inteles?

Întrebări similare