Hmm, au trecut vreo 6 ani de când am fost în clasa a 9-a, la mate-info, dar îmi amintesc că făceam pe săptămână:
6 ore de info (am fost la mate-info, intensiv informatică, probabil diferiă de mate-info simplu) și din orele de informatică(atât laboaratoare, cât și teorie la clasă), probabil se vor împărți câteva pentru TIC. Spun probabil, fiindcă noi nu am făcut deloc TIC.
5 de mate
4 de română
3 ore de fizică, 2 de bio, 2 de chimie, 2 engleză, 2 germană(a doua limbă sigur o să difere), 1 de istorie, 1 de geografie, 1 de logică, 1 desen, 1 sport, 1 religie.
La științele naturii ai pe săptămână 4 ore de mate, 4 ore de română (dintr-a 10-a se fac 3), 2-3 biologie, 2-3 chimie, 3 fizică, 1 logică, 4 la limbi străine (2 de fiecare), 1 informatică, 1 sau 2 T.IC. (dintr-a 10-a sunt sigur 2), 1 desen/muzică (fac cu rândul în aceeași oră și zi din săptămână, se scot amândouă dintr-a 10-a), 1 ed. fizică, 1 istorie, 1 geografie și cam atât. Poate sa mai fie o oră și vreun opțional de biologie/chimie/fizică/mate. Orarul poate varia puțin de la liceul la liceu, dar în mare așa ar fi.
alexandersuperninjamax întreabă:
Adi1987 întreabă: