Poti sa faci de exemplu o poveste cu un om care i-a fost omorata mama/sotia/prietena/logodnica si vroia sa o razbune si de aceea a facut un pact cu un demon, ii dai to un numa care sa sune asa mai...anti si elegant, apoi poti de exemplu sa descri calatoria pe care o face pentru ai gasi pe cei vinovati si cand ii gaseste descrii lupta iar la sfarsit dupa ce si-a infaptuit razbunarea trebuie sa isi dea sufletul demonului sa-l devoreze, si aici poti sa spui ca nu stiu ce truc miselesc a folosit si l-a omorat pe demon aflandu-i slabiciunea, si pentru ca si-a pastrat sufletul cu toate ca si-a infaptuit razbunarea a devenit el insusi un demon.
Hey, te uiti cumva la Supernatural?
Mi se pare ca am vazut un episod sau doua la televizor, in schimb nu l-am urmarit
Te-am intrebat pentru ca ideea ta de fantastic seamana foarte mult cu cea din Supernatural
Aham, am multe povesti facute ceva in gen pentru ca noi la scoala nu facem latina ca profesoara noastra ne-a zis ca nu ne va ajuta cu nimic, asa ca facem un fel de club de literatura unde fiecare scrie o poveste despre ce vrea si o citeste si primim note, daca vrei mai pot sa iti zic cateva idei
Asta clar e inspirata din Kuroshitsuji.
Buna! Eu nu prea am idei acum, dar daca vrei poti sa citesti cateva povesti aici http://sergiusomesan.wordpress.com/category/povestiri-sf/ si sa te inspiri din ele. :)