| AnnnaMarrria a întrebat:

imi trebuie sa fac un proiect la lb. romana in care ar trebui sa fac niste poezii despre creatiile emiesciene(ale lui eminescu) cu niste cuvinte codru apa etc...nu asta este problema, dar imi trebuie sa fac si niste desene despre cretiile lui...imi puteti da o idee despre ce creatie(poezii)sa fac desenul?
ma gandeam la somnoroase pasarele, sau revedere? habar nu am! va rog sa ma ajutati cu o idee despre desen!

Răspuns Câştigător
| DeeaLove08 a răspuns:

Pai este buna ideea cu somnoroase pasarele in care sa faci un lac, cu pasari, sau intr-un codru; la codrule, codrutule poti sa faci copaci si chipul lui eminescu langa, dar sa iasa mai artistic. incearca sa citesti cateva poezii de-ale lui si o sa-ti dai seama cam ceea ce ar fi intr-un desen(cel putin eu asa fac), si apoi iti alegi! bafta si poate o fundita?batting eyelashes

3 răspunsuri:
| A12NDRA a răspuns:

Da e frumoasa ideea ta. Poti incerca si ceva din poezia Lacul care poti sa o amesteci cu Somnoroase pasarele si Lebada, depinde cat de priceputa esti la desen.Sau mai poti incerca si Dintre sute de catarge. Sper sa te ajute, succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Intreaba pe http://temelaromana.webs.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lacul