anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna,in anul 1991-1992 am inceput clasa a zecea la liceu si din cauza imprejurarilor am intrerupt cursul.se poate continua cumva sa dau vreun examen ceva ca sa-mi scot macar diploma de zece clase?

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Pai, daca nu ai terminat clasa a X-a, cum poti sa scoti un certificat/diploma de terminarea a clasei a X-a?
Pentru ca nici o scoala nu-ti va emite un asemenea documentt!

Inscrie-te la scoala respectiva al mergi sa-ti termini macar a X_a, ca sa primesti certificat de terminarea a lor.

| alessia5158 a răspuns:

Nu se dau examene, dar se poate continua scoala chiar si la varste care depasesc cu mult varsta clasei!
Asadar, te poti inscrie in clasa a 10-a la orice scoala care are organizate fie cursuri serale, fie cursuri cu frecventa redusa ( de preferat cursuri serale daca, dupa clasa a 10-a, ai de gand sa continui pregatirea scolara!). Dupa absolvirea clasei a 10-a vei primi, la cerere, un certificat de absolvire a ciclului inferior al liceului.

| Freya1 a răspuns:

Du-te la seral faci 10 12 clase cate doresti si ai diploma.Doar ca acum tine foarte mult seralul nu ca si mai demult mergeai o luna doua si gata diploma acum mergi ca si elevi de rand