"Știți la ce se uită? Calculează iei?" - media ultim an
ți-am mai răspuns dar zero ecou. Era de bonton (cum se zice la asta prin Italia?) să dai un semn
Scuze, dar nu am întrat pe site, acum am citit
Nu, în Italia se folosește termenul "bon ton" când este vorba de modă și e un stil de îmbrăcăminte foarte elegant și puțin romantic în același timp. În afară că termenul Bon Ton e francez și nu italian. Nu știu la ce ar fi trebuit să raspund, nu mi-ați răspuns la întrebările mele și nici "sfaturi" nu mi-ați dat. La ce ar fi trebuit să răspund, la hate?
Nu știu italiană dar vezi aici
https://dexonline.ro/definitie/bonton
Doamnă știu ce e Bon ton și am înțeles ce vroiați să spuneți, dar vă repet, la ce ar fi trebuit să răspund, la hate? Nu mi-ați zi nimic în legătură cu întrebările mele și nici nu mi-ați dat "sfaturi". Faptul că eu nu v-am răspuns, nu înseamnă că nu am "bune maniere", doar pur și simplu nu aveam ce să vă spun, nu știam ce să scriu.
Bună! Când faci un transfer de școală dintr-o tara în alta nu vor conta notele de pe parcursul liceului pe care l-ai parcurs. Evident, directorul va fi interesat de capacitatea ta dar contează nota de la evaluarea din a8a. Evaluarea ai dat-o în România, nu?
Nu, am dat-o în România, dar știu că din 2016 parcă, nota de admitere clasa a-9 e validă. Examenele făcute în clasa a-8 au validitate. Știu pentru că multe persoane care cunosc so mutat în clasa a-9 din Italia în România.
Curiosul999 întreabă: