| naty_4799 a întrebat:

in toamna o sa fiu in clasa a 7. si vreau sa urmez un liceu cu profilul bio-chimie si dupa aceea vreau sa merg la facultatea de farmacie, ma tot gandesc cum ii chimia ii grea sunt multe formule de invatat?, ofer fundita!big grin.cum ii chimia?happy

Răspuns Câştigător
| obsesion15 a răspuns:

Din proprie experienta, iti spun ca la inceput vei fi complet incantat de aceasta materie.Cateva experimente,multe lectii relativ usoare, insa in semestrul al II lea, lucrurile se complica umpic.Vei putea lua note mari doar invatand zi de zi.In ceea ce priveste formulele,le poti invata usor, chiar din clasa, daca esti atent.In clasa a 8a, mi s-a parut foarte simplu, deoarece invatasem in clasa a 7a foarte bine si deja intelesesem materia. Spun asta deoarece in clasa a 8a materia se repeta, doar ca se aprofundeaza si apar probleme pe baza de reactii chimice.Iti urez mult succes si nu iti face griji! Vei adora aceasta materie!

4 răspunsuri:
| Corina a răspuns:

Chimia este destul de grea, dar daca o pricepi de la inceput si-ti va place, atunci e ok. Cat priveste dorinta ta de a urma Farmacia, e si mai bine, caci dupa absolvire vei avea posibilitatea de a-ti deschide una sau mai multe farmacii (daca vei avea cu ce), care vor merge intotdeauna, caci boli si bolnavi vor fi cat e lumea.

| Eღilia62 a răspuns:

E frumoasa. Daca iti place fizica si matematica, iti va placea si chimia.

| Piticaaa_4215 a răspuns:

Mie-mi place...e materia mea preferata inca din clasa a 7-ahappy
intr-adevar e o materie grea si urata in sensul ca sunt multe formule de retinut,teorie, tipuri de probleme si altele, dar daca ai un profesor bun care sa te faca sa inveti e okhappy mie mi place si acum si sunt in clasa a 11-a happy ...in concluzie:daca iti place si inveti constant, nu e greahappy bafta:*

| blamefire a răspuns:

Sunt destule formule,nicio grija,dar daca vrei sa faci facult de farm, trebuie sa-ti placa, din pacate.
intai trebuie sa inveti prescurtarile elem dintr-un tabel...nu trebuie sa le stii pe toate dar pe cele mai importante trebuie...