| Spirituallife a întrebat:

Buna! Inca ma gandesc la ce sa dau bacu, la geografie sau logica.Voi ce imi sugerati? PS:sunt cam in criza de timp si as vrea sa stiu ce alegere ar fi mai buna

10 răspunsuri:
| corolav a răspuns:

Cu româna stai prost!
Corect este „ bac - ul"( sau, mai simplu, „bacul"). Deci „articulat.
Mergi la gramatica de clasa a IV-a!
Pînă la geografie sau logică s-ar părea că nu vei trece la română.

| Konata a răspuns:

Eu am dat la sociologie si mi s-a parut cea mai usoara disciplina pe care as fi putut sa o aleg. Daca vrei neaparat astea doua, cred ca logica e mai usoara. La geografie ai de tocit foarte mult, sau maia mult decat la logica, parerea mea. Sau, pur si simplu alege ce te pasioneaza mai mult.

| sierra1 a răspuns:

Nu te cunoaștem nu știm ce să sugerăm. Care din cele 2 e mai aproape de suflețelul tău?

| corolav a răspuns (pentru sierra1):

Altul cu ȘAPTE clase.
După „ te cunoaștem " trebuia virgulă.
De ce „ din cele 2... ", cînd corect este „DOUĂ"?
La ce școală vi s-a predat în acest fel LIMBA ROMÂNĂ?
Cum ați ajuns pînă la acest nivel?

| sierra1 a răspuns (pentru corolav):

Mami, am dialogat noi cumva, cu vreo ocazie anume? Nu-mi amintesc așa că pune tu virgulele pe intervențiile tale.
Cât despre numărul de clase, incă nu te-a numit analfabet p-aici dar dacă insiști... no problem!

Așa că ia-ți tu in liniște medicamentu' pentru prostată și odihnește-te, gâfâi deja!

| Sophieka a răspuns:

Eu prefer sociologia dar daca vrei sa alegi strict intre acestea doua, alege geografia.

| helpforyou a răspuns:

Logic ca la Logica!

Daca pui aici aceasta intrebare sunt sigur ca nu prea le ai cu logica. Asadar poti sa dai la geografie. Dar asta doar daca esti TU convins ca stii mai bine decat la logica.

Succes.

| Seba2013 a răspuns:

Geografía te ajuta sa iti dezvolti simtul spatial. Este important sa stim sa ne ORIENTAM. Busola face parte din sistemul de navegatie si ne arata Nordul. Nu doar acul acela ne ajuta sa ne orientam ci si stelele. Steaua Betleemului a aratat spre Iisus. Vedem ca fortele electromagnétice le imprima o directie si le arata drumul spre bine. Asa si noi suntem ca o stea sau ac care trebuie sa stie sa se ORIENTEZE. Este bine sa cunosti punctele cardinale. Te ajuta in aviatie, spatialitate, marítim, etc.

| ___Enzo a răspuns:

Geografie. Eu așa aș vrea să dau!

| babamarian a răspuns:

Eu iti recomand geografia au cunostinte folositoare si eu sunt pasionat de geografie