| lucian820 a întrebat:

Buna,intreb doar,nu planuiesc sa fac nimic ilegal,daca arunci simul dintr-un telefon, politia te mai poate gasi?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu te prea poate gasi nici macar daca nu il arunci.

Sa fugi de acasa de exemplu nu e ilegal, stiu. Dar nu e ok. Ai toate sansele sa ajungi fie pe la sectia de politie daca vagabondezi fie pe la spitalul de psihiatrie.

Nu face vreo traznaie. Eu zic sa lasi prostiile si sa iti vezi de o viata normala. Nu e ca in filme viata reala.

8 răspunsuri:
| RoCkKiD a răspuns:

Nu te poate gasi orice politist de pe strada nici cu nici fara SIM. Daca exista un ordin judecatoresc te pot gasi sau cand faci un apel sau cand folosesti internetul pe telefon. Atat timp cat tii telefonul pe modul avion si nu faci nimic cu el, nu te pot gasi nici cu nici fara sim.

| Brizbriz a răspuns:

Vad ca ai dat funda cuiva care ti-a raspuns dpdv social si nu tehnic, presupun ca aia te intersa
totusi, dpdv tehnic...

DA, EVIDENT!

un telefon mobil nu se inregistreaza in retea numai cu sim-ul ci si cu un cod numeric unic fiecarui telefon numit IMEI, iar ca sa il aflii e destul de simplu, formezi *#06# pe ORICE telefon GSM (si alea vechi de 20 de ani)

totusi politia nu te cauta fara mandat, iar mandat nu capata decat daca ai facut sau se presupune ca ai facut ceva rau

| lucian820 explică (pentru Brizbriz):

Stiu ca un telefon poate fi cautat dupa IMEI, dar politia poate face asta?

| Brizbriz a răspuns (pentru lucian820):

Evident ca poate, au departamente specializate in din astea care se ocupa numai cu asta
da, rar apare la tv ca politia l-a gasit "p'ala" dupa telefon, din 2 motive
1. oamenilor nu le place nici macar sa stie ca pot fi urmariti
2. sunt multi infractori prosti care nu isi dau seama ca pot fi gasiti asa, si se doreste sa fie mentinuti prosti

| lucian820 explică (pentru Brizbriz):

Chiar daca e prepay? atunci nu au nici o informatie despre tine

| Brizbriz a răspuns (pentru lucian820):

Dar au informatii despre telefon, deci si ala trebuie luat de la un magazin fara nici un act, oarecare

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Niciodata

| denis15125f2d2f21 a răspuns:

Daca ai internet pe telefon, cel mai probabil da, daca ai sim-ul in telefon si daca nu il ai nu te poate afla din momentul ce nu ai internet pe telefon.