Nu ai primit pliant cu informatii despre toate liceele si profiluri si medii si toate alea? Dubios...
Asadar,
Colegiul National Iasi are filo bilingv engleza si mateinfo normal si bilingv engleza;
Colegiul National,,Costache Negruzzi" are mateinfo intensiv engleza, stiinte ale naturii-intensiv engleza, filo bilingv engleza;
- Colegiul National,,Emil Racovita" are mateinfo intensiv engleza/informatica stiinte ale naturii si filo intensiv engleza;
- Liceul Teoretic,,Mihai Eminescu"
are mateinfo bilingv engleza/franceza, mateinfo intensiv engleza/germana, stiinte ale naturii, filo, filo bilingv engleza/franceza;
,, Alexandru Ioan Cuza" are mateinfo, stiinte ale naturii, filo, filo intensiv engleza, stiinte sociale;
,, Dimitrie Cantemir" are mateinfo intensiv informatica, stiinte ale naturii, filo bilingv engleza/spaniola, stiinte sociale;
"Garabet Ibraileanu" are mateinfo intensiv info, s. ale naturii, sociale, filo intensiv engleza, filo bilingv engleza/franceza;
"V. Alecsandri" are mateinfo, filo bilingv engleza/franceza/germana;
"M.Costin" are mateinfo, s. ale naturii, sociale, filo intensiv engleza;
M.Sadoveanu eu am gasit ca e in pascani, are Mateinfo intensiv info, s. sociale, s ale naturii, filo, filo intensiv engleza/franceza/
Restul nu le-am mai gasit, insa in ultima saptamana de scoala ar trebui sa va dea dirigintele un pliant cu toate liceele si cu ultimele medii de intrare de anul trecut.
,, Lascar Rosetti" am gasit din Raducaneni, e un fel de profesionala, zic eu, si are: Tehnician zootehnist, filo, s. ale naturii.
Am gasit de "Ion Neculce", nu Necula, din tg frumos, are: Economic, mateinfo, filo, sociale, s. ale naturii.
Si "Stefan cel Mare" am gasit din Harlau, dar nu cred ca e ceea ce cauti tu, dar are mateinfo, economic, s. ale naturii, filo si sociale.
Bună!
Vezi în "Broşura Admiterii 2014-2015" de la linkul :
https://docs.google.com/file/d/0B8kTIFfsRe7vdE9TTmNNQ2JSUTA/edit?pli=1
Toate cele bune.