Ca profiluri, exista 2: uman si real. Umanul are ca specializari filologie si stiinte sociale, iar realul, mate-info si stiinte ale naturii.
Daca iti plac chimia, fizica, biologia iti recomand stiinte ale naturii, dai teza la romana, matematica si 2 la alegere dintre fizica, chimie, si biologie. La mate-info, logic faci multa matematica, informatica, dai teze la romana, matematica, informatica si una la alegere dintre fizica, chimie si biologie. Daca nu prea te impaci cu ele, mergi la filologie sau stiinte sociale. Diferenta intre ele este ca la filologie dai teza la latina, iar la stiinte sociale in a9a la logica, a 10a psihologie, a 11a economie, si a 12a filozofie, pe langa romana, o lb straina, istorie/geografie.
Pai depinde si de licee, in general mate-info, filologie, stiinte sociale, stiinte alte naturii, etc.
Din punctul meu de vedere cel mai bun de facut e mate-info, mai ales daca nu stii exact ce vei face in viitor (daca vrei sa dai la facultate). Cu acest profil ai sansa sa iti alegi orice facultate pentru ca trebuie sa inveti la toate materiile.
Bafta!
Pai sunt profilele de la liceele teoretice:uman(filologie, stiinte sociale)real(mate, stinntele naturii)si licee tehnice sau energetice pentru a intra la un liceu teoretic trebuie sa ai in general cel putin 8
Tot eu sunt...am nevoie din nou de ajutor... exista un baiat cu care am fost dar ne-am despartit acum de curand dar el ieri la scoala l-am intrebat de ce nu ma baga in seama pentru ca noi stabilisem ca suntem inca prieteni, m-a luat in brate si m-a pupat aproape pe gura! ce sa mai cred?