Asta nu este discriminare, este ceva normal. Că tu nu te-ai pregatit pentru test, este cu totul altceva.
Nu se poate demonstra ceea ce spui, intrucat testele sunt gandite a fi obiective chiar daca in realitate nu este chiar asa, nu se poate atinge acel statul de obiectivitate prin rasturnarea situatiei cu probe! Nu ai cum sa spui si sa iti dea dreptate vreo institutie ca acel profesor nu a fost obiectiv, intrucat nu poti demonstra contrariul.
Stai linistit si in liceu si in facultate am intalnit astfel de profesori, mergi mai departe!
Asta nu-i discriminare!
Si da, are voie sa faca testele cum doreste profesorul, tu ca elev avand obligatia sa inveti toata materia predata si sa faci testul care-ti pica.
Ar trebuii sa -ti fie usor sa faci testul daca ai invatat, fiindca numai pentru unui puturos i se va parea testul greu, fiindca nu a invatat deloc si atunci merita sa primeasca nota 2.
Intrebări la intrebare:
- de unde știi tu că subiectele nu sunt egale ca dificultalte, colega de bancă?
- care-i discriminarea când profu' vă dă lucrare pe trei rânduri?
După test, am verificat toate subiectele, în care în unul se aflau probleme pentru un nivel mai înalt, iar în celelalte erau probleme ușoare.
Ai tu aptitudini de evaluare a subiectelor? Nu cred.
Mai bine spune-ne cinstit că n-ai picat pe subiect și ai călcat in străchini
DE unde stii tu ca altora le-a dat mai greu? O problema unora li se pare grea, altora usoara.
PROFESORUL tau a procedat corect
Nu mai e ca in scoala generala subiect unic pentru toata lumea.
Aha. Și a dat la numărul celălalt singura problemă pe care o știai și tu. Curat discriminare.
Asta nu este discriminare. Ti s-a parut tie ca unul e mai greu fiindca nu te-ai pregatit. A facut 3 subiecte ca sa nu copiati intre voi. Evident ca profesorul le-a impartit cum a considerat el. Sunt convinsa ca la intamplare.
Daca dadea acelasi subiect la toata lumea dar tu nu-l stiai, cum comentai?
Pe viitor pregateste-te si va fi usor.