De ce trebuie sa te raportezi la colegi si la metehnele lor?
DA, e important sa poti sa te integrezi cat de cat in colectiv, insa daca sunt toti oi negre, fi tu cea alba!
Daca nu o sa poti sa iti faci prieteni in clasa, nu e nici o problema, o sa mai gasesti probabil pe cineva cu preocuparile tale in tot liceul.
Sau daca nu, si mai bine, o sa ai timp pentru invatat, hobby-uri, etc
Pe vremea mea, cam 65-70% din clasa ascultau manele (macar la acea vreme era inceputul si sunau mai bine, mult mai bine decat astazi).
Dar am stat departe de ei si nu am murit.
Felicitarile de rigoare (pentru modul in care gandesti si te exprimi). Daca nu te lasi furata de val, probabil o sa ajungi departe. Indiferent care e nivelul de performanta si de cultura al clasei.
Se pare că tu ești o "rara avis" și te felicit pentru asta. N-o să fie ușor, dar mergi pe drumul tău. Ești o persoană deosebită de masa amorfă a turmei, ai grijă să nu te pierzi pe drum. De regulă, spicul plin ține capul plecat, iar spicul gol are freza-n vânt. Când ești aparte, când ai niște principii și un sistem de valori bine definit, ești privit chiorâș. Lasă-i pe colegii tăi să-și ducă mai departe existența manelizată, integrează-te pe cât posibil și ține drumul drept.
S-auzim numai de bine!