Daca esti la profil cu engleza intensiv trebuie sa dai atestat.Atestatul e o lucrare la in jur de vreo 30 de pagini pe care trebuie sa o faci despre Anglia.Acelui atestat va trebui sa-i faci un rezumat pe care il vei prezenta in fata comisiei care cred ca va fi formata din 3 membrii intr-un timp de 5 minute cred.
Cred ca se refera la Cambridge. E un atestat de limba engleza pe diferite niveluri.
Cambridge-u il stiu si eu si po sa-l faci cand vrei nu neaparat in a12-a... dar ma refeream la ceva atestat pe care trebuie sal dai obligatoriu sau asa ceva
Da in clasa 12 trebuie sa dai atestat la engleza. Un fel de lucrare de 30-50 de pagini in engleza, despre un anumit subiect referitor la istorie, literatura, muzica etc engleza. Oricum atestat ala e floare la ureche
Nu trebuie sa dea niciun atestat. Nimeni nu-l obliga, doar unii profesori il recomanda. Oricum dureaza doar 2 ani. Eu unul nu-i vad rostul.
Aha.deci atestatul nu-i obligatoriu si tine doar 2 ani?! mrs de raspuns ...mai astept si alte opinii thx
Nu trebuie. Si eu sunt la filo bilingv-engleza, si nimeni nu m-a obligat sa-l dau, si nu stiu pe nimeni din scoala sa-l fi dat. Unii au dat cae-ul, care e valabil pe viata.
Adi1987 întreabă: