| aliceinwonderland22 a întrebat:

Buna, la bac am fosit picul (mentionez ca nu se vedea mare diferenta dintre el si stilou), supraveghetoarea m-a vazut si mi-a spus doar sa incerc sa n-o mai fac. Este vreo sansa sa-mi fie anulata lucrarea? Adica nu era in intentia mea sa las niciun semn laughing) nici la sfarsit nu mi-a spus nimic supraveghetoarea.

4 răspunsuri:
| valentingb a răspuns:

Da, există o șansă. Nu mare, dar mereu există o șansă, dacă se consideră semn.
Ai avut instrucțiuni clare, la examen vii cu două pixuri identice și atât, iar dacă greșești, tai cu o linie și pui în paranteză. Urmează instrucțiunile pe care zeci de milioane de oameni le-au urmat vreme de zeci de ani și n-ai stres.

| aliceinwonderland22 explică (pentru valentingb):

Of sunt atat de stresata, si in cazul in care se intampla asta ce as putea face?

| edit28 a răspuns:

Credeam ca la bac ai voie doar cu pixul, nu cu stilou. In orice caz, chiar daca vor observa, la cate lucrari au de controlat, nu le va pasa.

| valentingb a răspuns (pentru edit28):

Există pic cu pensulă, vopsea albă.

@aliceineonderland22 nu ai ce face, conform legii, poți depune contestație, dar dacă și acolo se motivează anularea, salut BAC.
Dar nu te teme, profesorii corectori nu-s puși pe eliminat copii de la BAC. Sunt alte semne mult mai evidente, care ar putea fi considerate încercare de fraudare. Deși nu ești în ape limpezi, nu e nici motiv de stres, chiar.
E doar o lecție pentru tine să fii atentă la instrucțiuni, altă dată.