Bună!
Poţi să te înscrii la ORICE facultate doreşti!
NU contează ce liceu/profil/specializare ai absolvit
Toate cele bune!
Man. Eu am facut profilul asta. Si am vrut pe medicina. Dar in clasa a 12-a nu stiu de ce. Am ales. Politehnica Si uite asa sunt student in anul 1 la politehnica
Si cum e profilul? E greu la bio/chimie/fizica/mate?
Profilul de la facultate? Pai aici facem multa multa matematica. La greu. Dar nu e chiar asa de greu. E si circuite si alea. Totul se poate invata aici.
Ma refeream la liceu.
Pai bio chimie. Mate am facut m2 cat sa stim. Dar am dat admitere din mate la facultate.
Si faceam si fizica in liceu. si cam de toate.
Poti merge la ce facultate vrei tu, nu conteaza ce materii ai studiat in liceu.
Stiu ca poti, dar de exemplu, nu prea ai nici o sansa sa mergi la medicina dupa ce ai facut profilul stiinte sociale, rare sunt exceptiile. Prea multi ani pierduti.
Acum depinde de ce-ti place tie sa faci, iar daca vrei sa mergi la medicina, du-te, nu trebuie sa iti alegi o facultate dupa specializarea liceului pe care l-ai facut, decat daca vrei sa regreti toata viata. Iti va fi mai greu, dar trebuie sa reusesti pana la urma, de exemplu, am un prieten care a fost la profilul "stiinte sociale", a dat bacalaureatul la romana, istorie si geografie, iar apoi a aplicat la academie, acolo a dat admitere la engleza si matematica, si a intrat. Deci, daca iti doresti cu adevarat sa faci ceva, poti!