Bă nene! Da puneţi nişte întrebări de te ia capu!
se face prin repartizare computerizata, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere, în baza opţiunii candidatului pentru filiera, profilul, specializarea sau domeniul respectiv si în limita locurilor aprobate, prin planul de scolarizare, pentru unitaţile scolare finanţate de la bugetul de stat.
Eu am intrebat pe clase, iar computerizata la liceus-a facut de o luna scrie clar, PE CLASE, okay?
Eu am intrebat pe clase, iar computerizata la liceus-a facut de o luna scrie clar, PE CLASE, okay? si la Economic se face altfel okay?
Nu contează liceul, la toate repartizarea este aceeași.
În urma examenul de Evaluare Națională se va face o medie dintre notele de la examen și media anilor, apoi vei completa o listă de opțiuni pe care vei pune liceele care te interesează și ulterior primii 28 de exemplu cu mediile cele mai mari care au bifat acea opțiune vor fi repartizați acolo
Asa stiam si eu... Dar am auzit si o versiune cu repartizarea dupa limba straina... Oricum multumesc pentru raspuns
Repartizarea de care spui după limbă poate fi cea după un examen de bilingv sau după ce ai fost repartizat vei primi un formular în care vei scrie ce limbă străină studiezi
Pai cand am mers la liceu sa duc dosarul mi-a dat un formular sa scriu care este prima limba studiata acum nu stiu oricum mulțumesc pentru ajutor si toate cele bune
Lia888 întreabă: