Gramatica nu se mai face deloc, iar geometria nu seamana cu cea din generala. O sa faci vectori in clasa a 9-a(care reprezinta cel mai greu capitol din punctul meu de vedere, mai greu decat analiza de a 12-a) si geometrie analitica, deloc geometrie in spatiu. Daca vrei sa vezi cum arata, uita-te pe un subiect de bac, mai exact exercitiul 5 de la subiectul 1.
In generala parca si capitolul de trigonometrie era inclus la geometrie(corecteaza-ma daca am gresit). O sa te intalnesti si cu trigonometria, dar daca ai un profesor bun care sa iti explice si iti dai si tu putin silinta rezolvand temele acasa, n-o sa fie atat de greu, crede-ma, plus ca geometria si trigonometria reprezinta 1 punct la bac(semnificativ si ala). O sa se insiste pe ele la inceput si o sa fie multe detalii, dar in clasa a 12-a cand o sa inceapa pregatirea pentru bac, se va tria foarte multa informatie si o sa lucrati ce e important
Bună! La liceu nu se mai face gramatică se face numai literatură, dar de geometrie nu scapi din păcate până în clasa a 12-a.
Deasemenea depinde și de liceu sunt și unele excepții, care pot să difere de ce am spus eu mai sus.
Buna! Eu sunt la filologie si nu fac gramatica mai deloc. La liceu te axezi pe literatura...
Buna! Sunt a 9-a la mate-info si la romana fac doar literatura. am facut si putina gramatica. si la mate faci geometrie vectoriala(mai handicapata ca aia din generala)
BraiRotSkibidi întreabă: