Nu nu este deloc legal.
ar trebui sa te duci la directorul scolii sa ii prezinti situatia deoarece e un mic fleac pentru inspectorat sa til ia in calcul.deci cel mai bine te duci la directoare si ii explici situatia
I ilegal.dar are voie sa-ti scada media la purtare daca intarzii.asa ca mai bine ii dai un leu si scapi oricum profesorii sunt vai de capul lor cu salarii mici de tot.si in plus, aia de la inspectorat n-or sa faca mare lucru. daca chemi televiziunea poate o sa iasa ceva, pentru ca aia au nevoie de rating si e destul de interesanta povestea ta.
Desigur ca nu este legal! Eu cred ca acest lucru trebuie reclamat urgent, poti vorbi si cu parintii dar cel mai recomandat este sa te duci la inspectorat. Este ilegal sa faci bani din un asa lucru, fiind si profesor, mai ales ca se spune ca invatamantul este gratis desi in zilele noastre, nu se pare ca mai este asa... Eu iti recomand sa faci o reclamatie la inspectorat, nu la director, pentru ca poate si respectivul stie despre aceasta si nu va lua atitudine in aceasta privinta, asa ca este degeaba. Te pup! :*