| brokxy a întrebat:

La noi ne-a spus o profesoara ca vom da bacul in alt oras la alt liceu. Este asa ceva posibil? Sau nu stie ce spune? Nu era obligatoriu in incinta liceului unde invatam? Daca am merge in alt liceu unde am avea locuri? Intram peste ceilalti? Se poate asa ceva sau nu am inteles eu bine? Ca jur nu o sa mai stiu unde sa merg sa dau bacul

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Da, este posibil daca liceul vostru are putini elevi, sa fie transferati intr-un oras mai mare, la alt liceu, ca sa dati BAC-ul acolo.
Se intampla frecvent in orasele foarte mici, unde sunt elevi putini si sunt stransi la 1 sngur liceu.

| Lioana a răspuns:

Se fac grupuri de licee pentru a nu se organiza Bacul in toate ci doar in unul din 4-5. In fiecare an prin rotatie bacul se tine la alt liceu din acel grup.
Daca voi ajungeti sa dati bacul in alt oras inseamna ca nu aveti multe licee in localitatea voastra si v-au pus im grup cu licee din alte localitati.

| NietzscheFrumosSiDesteptSunt a răspuns:

Daca n-aveti camere de supraveghere in liceu, atunci da, e foarte posibil.
De ce, ma rog, te preocupa asta, oricum?

| brokxy explică (pentru NietzscheFrumosSiDesteptSunt):

Pentru ca stiu nu o sa imi spuna nimeni unde sa merg.........Nu am prieteni la liceu

| crud a răspuns:

Tezele de BAC sunt corectate in alt oras. Poate ca la asta se referea.

| anonymus4106 a răspuns:

Cred ca unele liclee nu au un numar minim de elevi ca să de-a bacul, așa că îi comasează cu alt liceu.

| Sara1248 a răspuns:

Depinde cum sunt organizate centrele de examen. E posibil sa dati in alt liceu. Eu am dat in liceul in care am invatat, dar au fost si cativa elevi si de la alte licee. happy

| Claudia12357 a răspuns:

Da, este posibil de exemplu surorii mele asa i s-a intamplat
Apropo succes la bac?