Daca citesti cu atentie descrierea programului de formare profesionala de pe site-ul scolii "Kronstadt"-Brasov, vei gasi urmatoarea informatie:
"Programul va putea include şi elevii seriilor anterioare care au absolvit clasa a VIII-a, însă au abandonat timpuriu forma de pregătire liceală, precum şi absolvenţii şcolilor de arte şi meserii."(http://www.sgk.ro/ro/descrierea_programului.php)
Nu-ti ramane decat sa contactezi secretariatul scolii pentru confirmarea informatiei!
Stiu ca are Limită de vârstă la înscriere: 18 ani dar care este ce mai buna scoala in nafara scoala germana
De unde stii ca scoala "Kronstadt" nu are organizate cursuri serale pentru cei care depasesc 18 ani?---sursa este " din auzite" sau te-ai informat la secretariatul respectivei scoli? Cat priveste a doua parte a intrebarii, respectiv "care este cea mai buna scoala", nu-ti pot raspunde( nu detin indormatia necesara tie ).
Am ramas de 3 ori repetent in clasa 7 si am aproape 18 ani si dupa ce termin clasa 7 si 8 si nu stiu ce practica reparati rumenti sau comanda la meseri la scoala germana
Va trebui sa faci asa cum ti s-a spus de la scoala.
Ok multumesc mult
Cu placere!
anonim_4396 întreabă:
Curiosul999 întreabă: