| mirunakatrina a întrebat:

la vara in iulie dau examenu de capacitate si imi este putin frica. Vreau sa stiu daca iau la matematica nota 3 sau 4 si la romana iau de exemplu 6 sau 7 pot intra la un liceu?... Vreau sa stiu sad. mersi dau funda!

Răspuns Câştigător
| Mariapetrupanainte a răspuns:

Nu te stresa prea mult cauta sa faci cu alt profesor niste cursuri caci oricum ai sa inveti cate ceva si ai sa te poti descurca si chiar daca nu, ai sa te mai poti cumva invirti si ai sa mai copiezi dintr-o parte din alta daca o sa fie posibil uite la BAC acolo chiar ii buba multi profesori exgereaza cu greutatea la examene si numa ne sperie.O sa aveti supraveghetor la toate examenele? daca nu o sa aveti la matematica dam e bine numa sa nu fie zghirciti cei dinaintea ta si din spatele tau sa nu se primeasca ca ei sa nu doreasca sa te ajute putin.cam eu nu te invat de bine cu copiatul da cind sunt situatii critice esti nevoit sa decurgi si la asa ceva. pina in vara mai este timp ia-ti cursuri gaseste alt profesor care sa te poata ajuta si poate ai sa te poti descurca si singura.Nu te stresa prea tare ca totul o sa fie bine si ai sa dai si examenile.

10 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

La unul mai praf.

| mirunakatrina explică (pentru T0T):

Deci nu ma duc la profesionala, nu?

Deci nu ma duc la profesionala?

| T0T a răspuns (pentru mirunakatrina):

S-a repus profesionala? Pe vremea mea adica acum vreo 4-5 ani se desfiintase profesionala.

Da s-o deschis iar happy.

| Voidwithin a răspuns:

Mai fata, matematica de la capacitate e foarte usoara, va sperie profesorii aiurea.
Apuca-te si fa variente(de aia va pus sa cumparati cartile alea).
Depinde de oras si de rezulatatele la examen.
Dar nu, nu vei intra la profesionala.

| mirunakatrina explică (pentru Voidwithin):

Pff stiu. oricum mersi pentru raspuns :*

| Mariapetrupanainte a răspuns:

Cu 3 si 4 nu prea cred nu stiu cum la voi esti din Romania? poate e mai sever invatamintul eu sunt din Moldova cind am dat examenul la matematica ca sa nu avem note negative profesorii ne-au m-ai ajutat cate un pic.Dar nu spera la asta mai bine ia si invata ca ai sa ajungi si o sa-ti trebuiasca.

| mirunakatrina explică (pentru Mariapetrupanainte):

Da sunt din Romania happy.m-am dus la matematica la meditati si in 2 ore am inteles de la profesoara ce preda dar a zis ca nu are ce sa imi faca pentru ca eu nu stiu nimic... si trebuie luat de la 0 cu mine. Eu cred ca de aia sunt facute meditatiile pentru cei slabi ca sa devina mai buni sau macar o nota de trecere sa aiba la examen.

| mirunakatrina explică (pentru Mariapetrupanainte):

O sa mai caut profesori si mersi mult :*. M ai facut sa ma simt mai bine :*.

| Mariapetrupanainte a răspuns (pentru mirunakatrina):

Nu te stresa prea mult cauta sa faci cu alt profesor niste cursuri caci oricum ai sa inveti cate ceva si ai sa te poti descurca si chiar daca nu, ai sa te mai poti cumva invirti si ai sa mai copiezi dintr-o parte din alta daca o sa fie posibil uite la BAC acolo chiar ii buba multi profesori exgereaza cu greutatea la examene si numa ne sperie.O sa aveti supraveghetor la toate examenele? daca nu o sa aveti la matematica dam e bine numa sa nu fie zghirciti cei dinaintea ta si din spatele tau sa nu se primeasca ca ei sa nu doreasca sa te ajute putin.cam eu nu te invat de bine cu copiatul da cind sunt situatii critice esti nevoit sa decurgi si la asa ceva. pina in vara mai este timp ia-ti cursuri gaseste alt profesor care sa te poata ajuta si poate ai sa te poti descurca si singura.Nu te stresa prea tare ca totul o sa fie bine si ai sa dai si examenile.