anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna!

Lui Nichita Stanescu ii placea marea? Nu vreau cine stie ce raspunsuri de genul "Alta intrebarea nu gaseai?" sau "Ai auzit de Google?". Vreau raspunsuri serioase, si daca se poate cat mai urgent. ( Pana la ora 14.00 >:" ).

Multumesc anticipat :*.

Răspuns Câştigător
Zbenguici
| Zbenguici a răspuns:

Nu cred ca ai nevoie de un raspuns intre parametrii da sau nu fara cale de mijloc. Citindu-i opera poti dezvolta o viziune persoana pe care o poti sustine prin citate din N. S. Nu exista un raspuns standard, adevarat, mai ales ca nu il mai poti intervieva acum.

Google search mi-e lene sa dau, dar asta este parerea mea sincera. Bineinteles ca sustinerea unui punct de vedere necesita documentare si aici stam mai prost.

Apoi, carui om ii place exclusiv marea sau exclusiv muntele? Exista grade variate de aprecierea uneia in dauna celeilalta si depind de starea sufleteasca, varsta, ce cauti anume cand vrei o vacanta, cati bani cheltui, anotimp etc. Daca vara vrei sa te balacesti, de sarbatorile de iarna preferi o cana de vin in fata unei semineu intr-o cabana la munte. Depinde ce urmaresti sa demonstrezi.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@Zbenguici nu ma refeream sa ii placa excesiv marea, ci daca ii palcea, intr'un anumit fel marea.