| DeadEvil a întrebat:

Luni am dat evaluarea nationala la română. Aş vrea sa stiu daca este vreo problema ca am pus alt sinonim in loc de ramuri.
La f.s in loc de nume predicativ am pus subiect. Oare mi-l ia in considerare?
La cel cu rolul este vreo problema daca am pus doar unul si anume acela cu consolidarea sau la exercitiul 6 unde am scris ca a fost din cauza ursului neprecizand ca nu este un urs adevarat ci doar asa credeau pers?
Mi-e foarte teamă sa nu-mi anuleze lucrarea deoarece am depasit vreo 2 cm pe pagina cealalta la 4 randuri fara sa-mi dau seama.
Credeti ca la matematica va fi mai usor? La simulare nu prea m-am descurcat

Fundă ????

Răspuns Câştigător
| idonttgiveafuck a răspuns:

Hei! Ideea sta asa. Daca ai scris exact ca in barem, iei punctajul maxim, daca nu, nu ti se puncteaza nimic la sinonim, doar daca ministerul invatamantului va lua in considerare si varianta ta, poate pentru ca au scris-o mai multi. Daca ai scris altceva decat nume predicativ, nu ti se va lua in considerare si nu vei primi niciun punct. Daca ai pus doar unul din roluri e posibil ca punctajul sa se imparta la doi si sa iei jumatate. Nu ti se va anula lucrarea, stai calm. Succes maine la matematica! O sa fie usor daca ai invatat! Spoor

| DeadEvil explică (pentru idonttgiveafuck):

Mulțumesc, cumva m-ai ajutat sa ma calmez avand in vedere faptul ca la asta m-am gandit toata ziua.
Eu am intrebat deoarece acolo cerea un singur rol.
Am invatat si la matematica formulele, teoremele... dar tot sunt emotiile alea de dinainte de examen
Apropo sunt fată laughing)

3 răspunsuri:
| IonutEu2003 a răspuns:

Intrebarea mea este unde era numele predicativ?

| DeadEvil explică (pentru IonutEu2003):

De fapt era predicat verbal. Scuze, le-am cam incurcat