| Rose_Mely_1997 a întrebat:

m-am inscris la Facultatea de Litere UBB-Cluj si ar trebui sa-mi confirm locul. Pe site scrie ca confirmarea se poate face numai pe baza buletinului si fisei de inscriere. Despre ce fisa de inscriere este vorba? trebuie sa printez eu una de acasa si sa o completez? si daca da de unde pot descarca modelul? am o fisa de "admitere" este una si aceeasi cu fisa de inscriere? Multumesc anticipat happy

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Fişa de înscriere este cea pe care ai completat-o INIŢIAL şi este depusă în dosarul tău!
Situaţia se referă la opţiunile/specializările pe care le-ai menţionat pe acea Fişă; NU trebuie să faci alta :)

"Grea" este Limba Română? =))

Acolo se preciza destul de CLAR :
"Confirmarea locului bugetat se face:
...
 la sediul Facultăţii de Litere în sălile în care s-au făcut înscrierile (conform fişei de înscriere)
...
 cu axexa 1 din preînscriere (printată şi semnată)(dacă nu se află în dosar)" - SURSA :
http://lett.ubbcluj.ro/wp-content/uploads/confirmare_loc_admitere.pdf

Toate cele bune!

| Rose_Mely_1997 explică (pentru bursuc001):

Daca este depus deja atunci de ce scrie '' Se poate face numai cu buletinul (cartea de identitate) şi fişa de înscriere ''? Asta m-a facut confuza laughing multumesc happy

| bursuc001 a răspuns (pentru Rose_Mely_1997):

Cu plăcere happy

Păi, este "grea" Limba Română şi pentru ei laughing
Situaţia se referea strict la cazul în care nu exista la dosar acea Anexă ( Fişa de preînscriere online )...

SUCCES în continuare!

2 răspunsuri: