| just for me a întrebat:

M-am saturat sa se rada de mine pentru ca nu-s buna la sport. cel putin la scoala sunt varza.la rezistenta si la viteza si la corectitudinea miscarilor sunt un dezastru.adica merg cu bicicleta, ca orlele, ca patinele, sunt o f buna inotataoare dar cand vine vb d football sau basket sau handball stau mereu ca rezervalaughingnu inteleg care e problema, de obicei alerg f repede si cand am ocazia sa merg cu rolele sau sa inot sunt f rapida si nu ma impiedic niciodata.cred ca la scoala interin si emotiile, dar nu stiu ce as putea face sa priceapa profa aceea ca nu toti suntem buni la sport, ca poate unii ne bazam p arta mai mult. din cauza acesetai materii careia nu ii vad rostul (adica poti face sport si in alta parte, doua ore pe saptamana nu te ajuta mai cu nimic) mi-am strikat media cu 10 sutimi.nici nu pot sa ii dau o scutire daca nu sunt bolnava. ce sa fac sa devin mai buna la sport? problema e ca ma misc incet, desi de obicei sunt rapida.care-i problema? eu zic ca profa vrea sa ne miscam prea repede si avem prea putin timp d incalzire. voi ce parerea aveti?

2 răspunsuri:
| ytalyanu a răspuns:

Eu cred ca nu te descurci in echipa, se pare ca ati plac sporturile individuale, trebuie sa te straduiesti sa tii pasul cu echipa, mult succes

| AsAndreea03 a răspuns:

Stai linistita... singura rezolvare este asta...

Inchipuieti ca colegii tai sunt (parintii tai) si ca trebuie sa faci totul sai invingi sau sa castigi pentru ei...(depinde de echipa)

Du-te intr-o zi la profesoara si zii ca vrei sa participi si tu la actiunile de la scoala.winkingwinkingwinking

Si atunci trebuie sa te razbuni pentru atata nepricepere de acum si ca te-ai saturat sa rada mereu de tine.
ai intredere in mine eu asa am facut si mi-a fost foarte bine

chiar ammsunt in echipa de volei a scolii

fundita?