anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

ma numesc florina si acum, de FLORII trebuie sa implinesc 10 ani.si normal.trebuie sa ma duc la scoala, sa dau prajituri si sukk.doar ca colegii din clasa mea au deja 10 ani impliniti si trebuie sa implineasca 11 si eu de abia implinesc 10. mi-e rusine cu asta.sunt cea mai inalta din clasa si cea mai mica la ani. sfaturi multe multe multe plssss...mersi bye bye

7 răspunsuri:
constantaproca
| constantaproca a răspuns:

De ce sa iti fie rusine, din contra trebuie sa te bucuri, esti o papusica. Ce daca esti inalta, este bine ca esti dezvoltata pentru varsta ta, multe fete vor sa fie ca tine.La multi ani draga mea, multa sanatate, succes la scoala si indeplinirea tuturor dorintelor!

soothe
| soothe a răspuns:

Fii mandra ca esti inalta si mai tanara decat colegele tale. Ai deja un ascendent asupra lor. Ai sa iti dai seama mai pe urma ca ambele sunt avantaje. Bucura-te de ele. Nu inseamna ca daca nu esti ca ei trebuie sa iti fie rusine.
Ce? daca te duci la spital intr-o vizita, trebuie sa te imbolnavesti ca sa nu iti fie rusine ca nu esti bolnava ca toti de acolo?
La multi ani Florina! Si de care suc duci? Prajiturile sunt de casa?

| Alex_7297 a răspuns:

Sfaturi ca să ce? Cum să faci să falsifici actele, să păcăleşti statul, să le spui că eşti născută în '99 şi nu în '00? Nu e chiar simplu pentru un copil de 10 ani. Aşteaptă şi tu să împlineşti 14 ani, atunci va fi mai uşor!

| Hombre a răspuns:

Aaaaa se poate draguta, pai marea majoritate a oamenilor sufera ca nu sunt mai inalti si tu(?) si cu varsta, pai sa-ti spun eu o cotarlă batrană ce sunt ce as mai dori cativa ani in minus.La multi ani scumpo.

| alexam a răspuns:

Intotdeauna fata cea mai mica din clasa a fost cea mai iubita, si nu cred eu ca se schimba asa repede lucrurile, chiar daca au trecut vreo 3 generatii de cand aveam eu 10 ani! big grin Asa ca, e CLAR ca implinesti, nu trebuie... de parca nu ai mai fi! laughing)) ca m-am si speriat cand am inceput sa citesc intrebarea. Asadar bucura-te ca esti copil, ca oricum peste nu f multi ani vei rade cand iti vei aminti! Sarbatori frumoase! la multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu trebuie sa te simti complexata, nici decum. Du-te si ofera colegilor tai bomboane si suc, se vor bucura happy. Si eu acum 3-4 aveam aceasta teama- parerea colegilor mei ma framanta mereu. Cand ai sa cresti mai mare ai sa-ti dai seama ca nu conteaza ce zic ceilalti, cu atat mai putin la o varsta asa de frageda. Vor gasi alte discutii interesante happy.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Draga mea, cand vei trece de 25 de ani vei dori sa spui ca ai 22, pe la 40 ca ai 34, etc. Mai toate fetele ar vrea sa fie mai inalte, tu te plangi de asta.
Mai bine, cand te intreaba colegii cati ani faci, spune-le ca varsta une d-ne nu se spune big grin. Daca deja iti stiu varsta, care mai e problema?