anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună!
Mă poate ajuta cineva prin a îmi spune ce trebuie să fac pentru a intra la una din cele doua facultăți menționate mai jos, pe loc de buget? (în ce constă concursul de admitere și dacă trebuie să dau un examen pentru aceasta sau pur și simplu merg cu actele enumerate în site-ul oficial):
Universitatea George Bacovia Bacău (drept)
Universitatea Lucian Blaga Sibiu (drept)
Da, m-am uitat pe site-urile oficiale, însă tot am dubii în legătură cu admiterea doar prin diploma de bac și foaia matricolă pentru locurile de stat.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Exact ce scrie acolo aia este, pe baza de dosar se face admiterea. Mai exact media generala de la bac. Exemplu :

Pentru Universitatea Lucian Blaga Sibiu, din metodologia de admitere :

Art. 23
Admiterea la Facultatea de Drept se face in ordinea descrescatoare a mediilor generale obtinute de candidati astfel :
a) pe locuri subventionate de la bugetul de stat ( in invatamantul cu frecventa - IF);
b) pe Iocuri cu taxa (in invatamantul cu frecventa - lF );
c) pe locuri cu taxa (in invatamantul la distanta si frecventa redusa - ID si IFR)

Art.25
Media generala oblinuta la concursul de admitere organizat de Facultatea de Drept se calculeaza in functie de programul de studii ales, dupa cum urmeaza:
a) Programul de studii Drept - concurs pe baza de dosare : media examenului de bacalaureat - pondere de 100% din media generala.

https://admitere.ulbsibiu.ro/......ie2021.pdf

Daca tot te uiti uitate unde trebuie si nu sumar sau printre randuri.

1 răspuns: