| DeeaNegrea a întrebat:

Ma puteti ajua si pe mine va rog trebuie sa ajut pe cineva sa scrie o scrisoare catre mosul in franceza si nu cunosc limba franceza deloc.Va rog daca imi puteti scrie o scurta scrisoare de cateva randuri catre mos craciun in franceza. V-as fi tare recunoscatoare.
P. s nu este o tema este pentru o prietena ai carei parinti sunt in Franta si ar vrea sa le faca o bucurie.Va multumesc mult.

3 răspunsuri:
| Aryutzza7 a răspuns:

Poti folosi google translate

| Myuu a răspuns:

Nu ma prea pricep la franceza am tradus pe google big grin

Cher Père Noël,

Dans l'attente de Noël et vous venez avec un sac rempli de cadeaux pour moi et ma famille.
Bon voyage et bon de venir avec nous!

Traducere:
Draga Mos Craciun,

Abia astept Craciunul si pe tine sa vi cu sacul plin cu multe daruri pentru mine si familia mea.
Drum bun si sa vi cu bine la noi!

| Dior a răspuns:

Cher Père Noël,
bien que je suis de la Roumanie et je attendre pour venir dans notre pays pour nous apporter de nombreux cadeaux à moi en particulier parce que je sais acasa. sper l'adresse que vous attendez de vous rencontrer pour voir votre visage, de vous parler en anglais et une mémoire Nous avons une photo ensemble.
Je vous promets que si vous venez à ma maison avec des cadeaux vous pouvez vous reposer un quart d'heure pour vous servir de rester au lit avec un verre de jus que vous voulez quelque chose qui va garantir votre assiette à dessert, mais pas Je peux vous dire que c'est une surprise.
manière dont les pays où vous vivez? Laponie ou au pôle Nord? pouvez vous me donner l'adresse exacte parce que je veux venir vous rendre visite en vacances avec sa famille à connaître votre renne Rudolph et mea. vreau ceilalti. vreau à jouer dans la neige avec rennes et vous aussi, et je veux savoir et votre femme, de Noël.
J'attends mon pote,
venir chez moi
vous savez
et de parler.
J'espère que de se reposer!
Au revoir!
bon vol!
sper ca ti a placut scrisoarea in franceza
traducerea in romana:
draga mos craciun,
buna eu sunt din Romania si te astept sa vii in tara noastra sa ne aduci cadouri multe mai ales la mine acasa. sper ca imi stii adresa pentru ca te astept sa te intalnesc sa ti vad chipul, sa vorbesc cu tine in engleza si ca amintire sa ne facem o poza impreuna.
iti promit ca daca o sa vii la mine acasa cu cadouri poti sa te odihnesti timp de un sfert de ora sa stai in patut sa te servesc cu un pahar de suc care vrei tu si ceva ca desert care sigur o sa ti placa, deocamdata nu pot sa ti spun pentru ca este o surpriza.
apropo in ce tara locuiesti tu? laponia sau polul north? poti sa mi dai adresa exacta pentru ca vreau sa vin in vacanta sa te vizitez impreuna cu familia mea. vreau sa ti cunosc reni pe rudolph si pe ceilalti. vreau sa ma joc in zapada impreuna cu renii si cu tine si plus ca vreau sa o cunosc si pe sotia ta, craciunita.
te astept mosule,
sa vii la mine acasa,
sa te cunosc,
si sa vorbim.
sper sa fii odihnit!
la revedere!
zbor placut!